Prelucrări Speciale Table

"IDEI ȘI CREAȚIE CU UTILAJE MODERNE"

Centru CNC de prelucrare materiale composite şi table din aluminiu:
Utilaj asistat de calculator destinat prelucrării plăcilor din material compozit (bond, HPL) ,tablă aluminiu sau table din alte aliaje. Acestea sunt materialele cele mai uzual folosite, dar gama de materiale ce se poate prelucra este mult mai mare.
001
Operații ce se pot executa: frezare, debitare, găurire, samfrenare, mortezare, debavurare, inscripționare, alezare, decupare, frezare canal forma « V », etc.

Ghilotina CNC
pentru debitare table cu lungime până la 3.100 mm și grosimi max.de 2 mm (oțel) si 3mm (aluminiu);002

Mașina de îndoit tabla (abkant) CNC
003
Pentru prelucrare table prin îndoire și prelucrare casetată (prelucrări casete din tablă pentru sistemele de placare fațade) cu lungimi până la 3.100 mm și grosimi de până la 3,0 mm pentru aluminiu si 2mm pentru otel.

Putem oferi soluţii complexe companiilor care activează în domeniul sistemelor de acoperișuri, arhitectură-construcții, construcții metalice, astfel încât prelucrarea diverselor tipuri de profile nu mai reprezintă o problemă: datorită performanțelor utilajului se pot obține profile în diverse configurații cu o precizie și o calitate deosebită, la un preț performant.

De asemenea acest utilaj permite, datorită construcției speciale, fabricarea casetelor din tablă (material cu caracteristici ce îi conferă rezistență la foc) pentru sistemele de placare casetată a fațadelor.

004

Centru CNC de ştanţare:

Maşina de ştanţat permite realizarea unei game largi de elemente: canale,găuri,decupaje,perforaţii, etc.

Deasemenea, acest utilaj permite prelucrarea de plăci cu grosime de pânş la 7mm ( în funcţie de material) . Câmpul de lucru este 1 x 2 metri, dar se pot prelucra şi până la 10 m prin repoziţionarea clemelor de fixare a materialului.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Siteul www.bigal.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...