Tâmplărie din Aluminiu

"CONCEPTE ORIGINALE CU TEHNOLOGII MODERNE"

Sistemele de tâmplării din aluminiu cu sau fără barieră termică, au introdus principii noi şi concepte originale în tehnologiile pentru construcţii, în ceea ce priveşte rezitenţa la apă şi vânt, libertatea formelor şi multitudinea culorilor, etanşeitatea termică sau usurinţa intreţinerii.

Seriile de profile cu barieră termică împreună cu un geam termoizolator adecvat, permit obţinerea unui nivel înalt de izolare termică până la standardul de case pasive ( Uwert : 0,8W/mkK ).

Prin folosirea sistemelor de etanşare cu 2 sau 3 rânduri de garnituri EPDM se pot obţine izolări fonice ridicate de până la 48 dB.

Feroneriile utilizate pot fi acţionate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management automatizat al clădirii. Astfel se poate obţine un grad superior al rezistenţei antiefracţie de până la clasa de securitate WK3(RC3) DIN EN1627.

Ferestrele şi uşile din aluminiu sunt recomandate pentru case rezidenţiale, sedii de firmă, hoteluri, instituţii publice, centre comerciale cu trafic mare precum şi la instituţiile de învăţământ.

Aluminiul și-a găsit în practică, aplicații variate începând cu cele mai uzuale până la cele mai inovatoare soluții, datorită caracteristicilor lor:
- masa scăzută și raportul foarte bun rezistență / greutate masă;
- rezistența la efectele agenților atmosferici, care reduce considerabil eforturile pentru întreținere;
- ușurința prelucrării, plasticitatea și capacitatea de a fi modelat, care permit extrudarea și în profile cu secțiuni complicate.
Profilele cu un design modern si pe baza caracteristicilor tehnice, sunt recomandate pentru fabricarea de ferestre, uşi sau vitrine. Garniturile utilizate sunt din EPDM şi asigură o bună etanşeitate.

Izolarea termică este realizată cu o bagheta de poliamidă de dimensiuni diferite, în funcţie de sistem.
Etanşeitatea părţilor mobile cât şi a geamurilor în rame se realizează printr-un sistem special de garnituri de cauciuc, astfel că în cazul profilelor cu rupere de punte termică se obţine un coeficient de transfer de căldură foarte redus.

Tâmplăria din aluminiu garantează cea mai uşoară intreţinere, culoarea rămânând neschimbată în timp (profilele fiind vopsite în câmp electrostatic). Paleta cromatică este practic nelimitată oferind posibilităţi arhitecturale deosebite. Profilele din aluminiu au rezistenţa specifică metalelor, nefiind necesară armarea suplimentară, rezistenţa obtinută în condiţiile unei greutăţi reduse, având un efect minim asupra rezistenţei clădirilor. Bariera termică din poliamidă elimină conductivitatea termică a metalului, asigurând astfel un nivel ridicat de izolare termică, până la standardul de case pasive. De asemenea asigură confort şi linişte prin izolare fonică optimă, până la 38 dB, în funcţie de dimensiunea punţii termice.

  

DMC Firewall is a Joomla Security extension!
Siteul www.bigal.ro foloseste cookies. Continuarea navigării pe acest site se consideră acceptare a politicii de utilizare a cookies...